Gå til sideinnhold
shutterstock_127599890

VPS Investortjenester

Med VPS Investortjenester har du full tilgang til verdipapir, registrert på VPS-kontoen din. Du finn tjenesta i Nettbanken eller på Heimdalfondene.

For å benytte denne tjenesta må du ha VPS-konto og passord. Har du ikkje passord eller gløymt det gamle, kan du bestille det på same sida.

Med VPS Investortjenester får du:

– oversikt over beholdninga di
– oversikt over transaksjonar
– verdipapiropplysningar
– tilgang til å delta i emisjonar og vidaresalg
– investormeldingar, oversikt og arkiv
– velge å motta investormeldingar elektronisk

Dette lurer folk på om VPS

Korleis får eg tilgang til VPS Investortjeneste?

Alle som har en VPS-konto kan benytte VPS Investortjenester. Tilgang til tjenesten får du via din kontoføreres hjemmeside, nettbank eller ved å kontakte din kontofører direkte

Kva er ein kontoførar?

En kontofører er en bank, fondsforvalter, megler eller andre typer verdipapirforetak hvor du kan åpne en VPS-konto. Kontofører vil administrere din VPS-konto og konfigurere den opp til dine ønsker.

Korleis veit eg kven min kontoførar er?

All informasjon som sendes til deg vedrørende din VPS-konto vil inneholde informasjon som gjør det enkelt for deg å finne ut hvilken bank eller verdipapirforetak som er din kontofører. Enten ved at kontoføreres navn står oppgitt eller ved en logo på melding du mottar.

Eg har VPS-konto hjå fleire bankar og forvaltningsselskap. Korleis får eg tilgang til alle?

Du kan logge deg på via din bank eller forvalter, eller fra www.vps.no. Merk at du må ta kontakt med ditt forvaltningsselskap for tilgang til tjenesten dersom du ikke har egen VPS-konto der.

Kvifor kan eg ikkje kjøpa fond hjå alle kontoførarane mine?

De fleste kontoførere tilbyr en tjeneste som tilrettelegger for kjøp og salg av fond i VPS Investortjenester. Din fondsforvalter (utsteder av fondet du vil kjøpe eller selge) vil kunne svare på om du har en slik mulighet eller ikke.